Historien så langt

Velkommen til vår nye seksjon på nettsiden – insprasjon. Her vil vi løfte frem produsenter, historier og generelt livet bak grytene. Men først, som er tradisjon i en ny sesong, kjører vi en “Hva har skjedd så langt”.

Vi åpnet på Langbryggene 1 oktober 2010, hvor vi rev ut alt gammelt og bygget opp den restauranten vi ville ha fra bunn.

Året etter åpnet vi uteserveringen vår “Jacob & Gabriel under åpen himmel” hvor det ble grilling, burgere (inkl. NM i burger) og mange lange kvelder med quizer og grillmat.

Vi jobbet hele tiden med å levere nye smaksopplevelser til Skien, og i 2012 hadde vi blant annet gjestespill med Tom Victor Gausdal (Strand, Lava)

I april 2013 åpnet vi vår søsterrestaurant, Strøm Mat & Bar, ved Hjellen i Skien. Et enda mer casual sted med a la carte og koninental stemning ved det andre vannspeilet.

Et sted her begynte vi å bli interessert i sosiale medier. Særlig kokkene.

Vi lagde desserter på rabarba vi fikk fra hagene til Skiensfolk.

I 2017 begynte det å bli klart at vi ikke kunne fortsette på brygga. Vi ville videre til sentrum, som hadde begynt å virkelig koke. Vi fikk inn Emil Eriksrød og R8 som deleiere og begynte å pakke mot Arkaden.

Mye skulle ikke med, og vi kjørte loppemarked på mye av det vi ville bli kvitt. Målet vårt er å være like godt besøkt en vanlig lørdag.

1 oktober låste vi dørene, og satt kursen mot sentrum.