Vi åpnet på Arkaden

Den store åpningsfesten samlet venner og kjente under samme tak i våre nye, flotte restaurantlokaler på hjørnet av Arkaden.

Åpningen var starten på samarbeidet mellom Jacob & Gabriel, Arkaden og R8. Vi hadde lenge sett at sentrum og murbyen begynte å koke, og ønsket oss nærmere byen, ned på gateplan. Vi ville drive en restaurant der hvor man kunne droppe inn og ta seg noe enkelt i baren eller ta en 5-retter på sparket som hverdagsluksus. Ikke at det måtte være en anledning til å ta turen.

Så når R8 kjøpte Arkaden, brettet opp ermene og skrudde opp temperaturen i Skien var vi ikke vanskelige å be. På 20 dager flyttet vi fra Langbryggene inn i helt nye lokaler på Arkaden – som på samme måte som maten vår ble laget helt fra bunn av.

Det ble servert enkel håndmat og forsmak på menyen.


Ny bar!


Ordføreren var innom for å klippe snora.