Snacks
• Østers med vietnamesisk dressing – Fine de Claire
• 3 stk: 145,-
• Per stk: 55,-
• Arancini (3 stk): 125,-
• Charcuterie: 155,-
• Gordal oliven: 65,-
• Salte mandler: 65,-
Forretter
- Kveite ceviche med grillet agurk, vårløk, ramsløk og kjernemelk – 225,-
- Bakt blomkål med persilleemulsjon, bacon, brunt smør og røkt eggeplomme, toppet med urtesalat – 195,-
- «Pasta Alfredo Fredo» Kaviar, kremet saus, caviar, hvit asparges og guanciale 195,-
Hovedretter
- Lam på to vis: Rosastekt lammelår og «ragout» av ribben. Serveres med savoykål, gulrot krem, estragon og persille – 385,-
- «Pasta Alfredo Fredo» Kaviar, kremet saus, caviar, hvit asparges og guanciale 295,-
- Dagens fisk serveres med blåskjell saus, spinat og grillet purre – 395,-
- Retrobiff – 200 g biff av entrecôte med stekt løk, béarnaise og pommes frites – 345,-
Sides til biffen:
- Dirty fries: 95,-
- Sopp: 65,-
- Salat: 65,-
Dessert
- «Sitronterte» – Sable breton, marengs, sitrongelé og sitronsorbet – 155,-
- Is og sorbet – 125,-
- Ostetallerken – 175,-
Menypakker
• 3-retter: 695,-
• 5-retter: 895,-