Winemakers Dinner 6. februar: Domaine du Pélican

Torsdag 6. februar er vi stolte av å kunne introdusere vinmakeren fra Domaine du Pélican fra Jura i Frankrike i vår restaurant. Dette er virkelig en stor vinmaker fra et facinerende vindistrikt vi har mye beundring for.


Har du lyst til å lære mer om viner fra Jura er dette virkelig kvelden.
Book bord her på våre hjemmesider – eller send oss en mail til info@jacoboggabriel.no

Vi inviterer til en kveld med god mat og drikke i fokus.

Maten er nøye tilberedt for å matche drikkevarene vi serverer denne kvelden. Francois Duvivier, vinmakeren, vil selv mingle i restauranten og presentere vinene sine.


Menyen denne kvelden kommer snart!
Det vil bli servert 3 småretter med mulighet til å legge til flere småretter, ost og dessert.


Kimen til Domaine du Pélican var et restaurantbesøk hvor Guillaume d’Angerville smakte en Arbois-vin blindt og var overbevist om at den var fra Burgund – hvorpå han sporenstreks begynte å se seg om etter vinmark å kjøpe i Jura. I dag besitter domainet ti hektar med vinmark, hvorfra det kommer to hvite viner laget på henholdsvis savagnin og chardonnay, samt to røde viner – en ren poulsard og en blend på pinot noir, poulsard og trousseau. Samtlige viner modnes på brukte fat fra Marquis d’Angerville.

Vi åpner klokken 17:00 – og det vil være mulig å komme så sent som 21:00 denne kvelden.