Gavekort

Ønsker du å kjøpe gavekort? Et gavekort på en opplevelse er noe som alltid blir en suksess. For hva gir man til den som har alt?
Det å kunne sette av tid til seg selv eller hverandre i en hektisk hverdag er noe alle kan sette pris på.

På Jacob & Gabriel kan du kjøpe gavekort på ønsket beløp. Det kan brukes som mottaker ønsker – og det er eventuelt også plass til å skrive en hilsen om hva beløpet er tiltenkt. Kanskje tenker du at lørdagslunsj i tapas-stil hadde vært passende for venninnen din? Eller at en vinsmaking kunne vært noe for mor og far? Nederst på siden har vi laget en prisliste, så ser du eksempler på hva du kan få for beløpet.

Beløpet benyttes i sin helhet eller fordelt over flere runder. Har man penger igjen på gavekortet så får man et nytt gavekort på resterende beløp – og kan glede seg til enda et besøk.

Spør oss gjerne om ulike løsninger og arrangement.

Om du ikke har mulighet til å komme innom oss, send oss en mail til info@jacoboggabriel.no – så kan vi ordne det digitalt med Vipps og sender gavekort per mail.

Ønsker du gavekort som firma?

Ta kontakt om ditt firma ønsker å kjøpe gavekort. Vi kan sende faktura, og hjelper gjerne til med å finne passende løsning for dere.

Prislise

Våre gavekort er åpne, men det er selvsagt mulighet for å legge til en hilsen på hva gavekortet er tiltenkt.
Og skulle det ikke passe, så kan det alltids brukes på noe annet, deles opp eller suppleres med penger fra egen lomme.

 • Vinsmaking
  [350 – 400 kr, litt avhengig av tema]
  Normalt arrangerer vi vinsmaking hver 2. lørdag i måneden, men grunnet situasjonen lar det seg ikke gjennomføre nå. Vi lover å få det på beina igjen i 2022
 • GT-date
  [109 – 160 kr]
  Vår helt standard GT koster 109 kr. Øvrige sesongbaserte ligger i sjiktet 115-160 kr.
  Hva med å sette kvalitetstid på kalenderen? Enten det er med kompis, venninne eller kjæresten – hva med å gi bort en enkel og hyggelig ting som 2 stk GT og litt etterlengtet sosial kontakt?
 • 3-retter med drikkepakke
  [550 kr + 445 kr]
  Gi bort en deilig mat- og drikkeopplevelse, 3-retter med vin (eller øl) som matcher til.
  [+100 kr per rett, opp til 7-retter 950 kr]
  [+100 kr per glass, opp til drikkepakke til 7-retter 845 kr]
 • Lørdagslunsj for 2
  [590 kr]
  Finnes det noen bedre måte å bruke lørdag ettermiddag på? Vårt konsept på lørdagslunsj er småretter i tapas-stil som deles på bordet. I tillegg har vi svært hyggelige priser på bobler.