Gavekort

Ønsker du å kjøpe gavekort? Et gavekort på en opplevelse er noe som alltid blir en suksess. For hva gir man til den som har alt?
Det å kunne sette av tid til seg selv eller hverandre i en hektisk hverdag er noe alle kan sette pris på.

På Jacob & Gabriel kan du kjøpe gavekort på ønsket beløp. Det kan brukes som mottaker ønsker – og det er eventuelt også plass til å skrive en hilsen om hva beløpet er tiltenkt. Kanskje tenker du at len Champagnelunsj hadde vært passende for venninnen din? Eller en 5-retters middag til de nygifte? Nederst på siden har vi laget en prisliste, så ser du eksempler på hva du kan få for beløpet.

Beløpet benyttes i sin helhet eller fordelt over flere runder. Har man penger igjen på gavekortet så får man et nytt gavekort på resterende beløp – og kan glede seg til enda et besøk.

Spør oss gjerne om ulike løsninger og arrangement.

Hvordan kjøpe gavekort?

Du kan enten komme innom oss i våre åpningstider – eller du kan handle rett fra sofaen.

Ønsker du gavekortet tilsendt digitalt kan du vippse ønsket beløp til #521165 – og sende skjermbilde av betalingen på mail til info@jacoboggabriel.no. Vi sender da gavekortet i retur så snart vi har anledning.

Firmagave? Vi har også fakturaløsning!

Ta kontakt om ditt firma ønsker å kjøpe gavekort. Vi kan sende faktura, og hjelper gjerne til med å finne passende løsning for dere.

Prislise

Våre gavekort er åpne, men det er selvsagt mulighet for å legge til en hilsen på hva gavekortet er tiltenkt.
Og skulle det ikke passe, så kan det alltids brukes på noe annet, deles opp eller suppleres med penger fra egen lomme.