Italia på menyen!

Siste helgen i august inviterer vi til italiensk helg på Jacob & Gabriel. Godt drikke og god mat inspirert fra det italienske kjøkken står på menyen.

Til vanlig har det vært arrangert MerSmak denne helgen – av hensyn til smittevern arrangeres ikke matfestivalen i sin vante form. Vi ønsker likevel å arrangere en helg med fokus på matglede – og inviterer derfor på smaker fra Italia.

Italiensk Aften

Fredag & lørdag, fra klokken 17:00

Det Italienske kjøkken har mer enn bare pasta og pizza på menyen, og har blitt et folkekjært kjøkken. Det er mye historie, tradisjon og lidenskap i det italienske kjøkken – og vi ønsker å formidle dette sammen med godt drikke og god stemning.

Vi serverer 4-retter denne kvelden, 595 kr.

  • Kalvetartar med ansjosmajones
  • Hjemmelaget tagliatelle med trøffel og parmesan
  • Langtidstekt gris med steinsopprisotto og radicchio rosso
  • Tiramisu

I tillegg finnes det noen flere overraskelser og mulighet for å legge til retter…

Kvelden er delt opp i to bordsettinger, med første bordsetting mellom 17-18 – og siste fra klokken 20:30. Bordet er reservert i 2,5 time. Book bord her.

Proseccolunsj

Lørdag fra klokken 12:00

Hver lørdag siden vi flyttet til Arkaden har vi invitert til Champagnelunsj på Jacob & Gabriel. Denne lørdagen inviterer vi til lunsj med de Italienske boblene.

Det blir “sosial eating”-style på menyen – som består av crudo på villkveite, capresesalat med bøffelmozzarella, kalvetartar, charcuterie, oksehaleragout, oliven, og grilla og marinerte grønnsaker fra Sonja Kjær.

Arrangementet koster 395 kroner per person (drikke kommer i tillegg).

Vi åpner klokken 12:00 og tar imot reservasjoner frem til 15:00. Bordreservasjonen er gjeldene for 2 timer. Book bord her.


//SMITTEVERN!
Vi minner om regler for smittevern, og opplever at det er stadig nødvendig å minne hverandre på gjeldene regler.

Vi oppfordrer våre besøkende til å booke bord, holde avstand til andre gjester og våre ansatte, vaske hender og benytt håndsprit – og holde seg hjemme dersom de er ilagt karantene eller ikke føler seg frisk.

For oss er det viktig å trygge våre gjester og ansatte.