Siste helgen i august inviterer vi til italiensk helg på Jacob & Gabriel. Godt drikke og god mat inspirert fra det italienske kjøkken står på menyen.
Til vanlig har det vært arrangert MerSmak denne helgen – av hensyn til smittevern arrangeres ikke matfestivalen i sin vante form. Vi ønsker likevel å arrangere en helg med fokus på matglede – og inviterer derfor på smaker fra Italia.
Fredag & lørdag, fra klokken 17:00
Det Italienske kjøkken har mer enn bare pasta og pizza på menyen, og har blitt et folkekjært kjøkken. Det er mye historie, tradisjon og lidenskap i det italienske kjøkken – og vi ønsker å formidle dette sammen med godt drikke og god stemning.
Vi serverer 4-retter denne kvelden, 595 kr.
I tillegg finnes det noen flere overraskelser og mulighet for å legge til retter…
Kvelden er delt opp i to bordsettinger, med første bordsetting mellom 17-18 – og siste fra klokken 20:30. Bordet er reservert i 2,5 time. Book bord her.
Lørdag fra klokken 12:00
Hver lørdag siden vi flyttet til Arkaden har vi invitert til Champagnelunsj på Jacob & Gabriel. Denne lørdagen inviterer vi til lunsj med de Italienske boblene.
Det blir “sosial eating”-style på menyen – som består av crudo på villkveite, capresesalat med bøffelmozzarella, kalvetartar, charcuterie, oksehaleragout, oliven, og grilla og marinerte grønnsaker fra Sonja Kjær.
Arrangementet koster 395 kroner per person (drikke kommer i tillegg).
Vi åpner klokken 12:00 og tar imot reservasjoner frem til 15:00. Bordreservasjonen er gjeldene for 2 timer. Book bord her.
//SMITTEVERN!
Vi minner om regler for smittevern, og opplever at det er stadig nødvendig å minne hverandre på gjeldene regler.
Vi oppfordrer våre besøkende til å booke bord, holde avstand til andre gjester og våre ansatte, vaske hender og benytt håndsprit – og holde seg hjemme dersom de er ilagt karantene eller ikke føler seg frisk.
For oss er det viktig å trygge våre gjester og ansatte.