Har du begynt å planlegge årets julebord? På utkikk etter lokale til leie i Skien? Årets julebordsesong nærmer seg med stormskritt – og vi oppfordrer dere til å booke snarest.
Vi hjelper deg gjerne med planleggingen – ta kontakt for et uforpliktende tilbud.
Tirsdag 5. november har vi tilbud på menyen – og du kan være først ute med å prøvesmake til en hyggelig pris.
Våre tradisjoner for julen er de klassiske smakene og råvarene gjort på en moderne, egen vri. Hos oss finner du ikke klassisk, tradisjonell julemat, men Jacob & Gabriels egne julemat, som etter 14 år også har blitt en tradisjon her i byen.
Menyen gjelder fra tirdag 5. november – og ut hele desember.
Prisene gjelder de ferdig utvalgte menyene. (Se også “Hverdagstilbud” under). Ved andre valg kan det bli økning i pris. Grupper over 8 personer må enes om en meny og forhåndsbestille, ingen mulighet for a la carte for grupper.
Book bord på en tirsdag eller onsdag – da har vi redusert pris på våre menyer!
Vi har delt helgene (fredag og lørdag) i to bordsetninger:
I tidsrommet 20 til 21 er restauranten lukket for bookinger, og vi har ikke mulighet for noen å sitte ved bordet lengre enn 20 – eller ta imot bookinger før 21.
Det er mulig å melde sin ankomst i baren før 21, slik at hovmester kan sette dere til bordet om det skulle være klart tidligere.
Vi holder åpent tirsdag til lørdag. Vi har mulighet for å åpne tidligere for større grupper. Skal dere eksempelvis videre på show eller teater – åpner vi gjerne en time tidligere for at dere skal rekke en bedre middag.
* Gjelder fra 15. november. Normal åpningstid fra 17:00.
Vi har mulighet for å ta imot større grupper på inntil 90 personer.
Det er mulig å reservere plass i vårt Chambre Separee, eller “glassrommet” som det blir kalt. Dette rommet kan lukkes av fra restauranten med en glassvegg og dør.
(Det er en minimumspris for å reservere rommet eksklusivt, litt avhengig av sesong og antall.)
For litt mindre grupper har vi “vinrombordet” som befinner seg mellom vinrommet og vinskapene med fine wine. Her får man sitte skjermet, uten å være helt lukket bort. Bordet er stort og gir et VIP-preg.
Dersom man er mellom 30-50 personer er det mulig å reservere restaurant-delen av lokalet eklusivt, uten glassrommet. Er man enda flere kan veggen til “glassrommet” åpnes opp og man har restauranten i sin helhet.
Vi gjør ingen reservasjoner i baren. Her er det førstemann til mølla.
Vi ønsker å gjøre baren tilgjengelig for alle, og ønsker derfor å unngå å ta reservasjoner i baren. Men dersom man ønsker å spise – og vil ha et selskap med barsnacks og drikke – så kan vi ordne reservasjon.
Har du noen spørsmål? Eller ønsker du å høre om tilgjengelighet?
Send oss en mail til info@jacoboggabriel.no
Minner om at vi også tar imot bookinger på mandag og søndag – utover våre ordinære åpningstider – for større grupper. Ta kontakt for tilbud!