Julebord på Jacob & Gabriel

Har du begynt å planlegge årets julebord? På utkikk etter lokale til leie i Skien? Årets julebordsesong nærmer seg med stormskritt – og vi oppfordrer dere til å booke snarest.

Vi hjelper deg gjerne med planleggingen – ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Frem mot jul har vi også flere arrangement, slik som lutefisklag med tema “Hva drikker man til lutefisk?”. Se vår arrangementkalender her.


Julen starter på Jacob & Gabriel tirsdag 14. november

Tirsdag 14. november har vi tilbud på menyen – og du kan være først ute med å prøvesmake til en hyggelig pris.


Hva står på menyen?

Julenmeny 2023 Tartar av ørret og rakfisk fra Valdres Luftig purreemulsjon, puffet svor og pepperot Salat med and fra Holte gård "Varme krydder", klementin og endivesalat Fisk- og skalldyrsuppe Kremet aromatisk suppe med dagens utvalg av fisk, grønnsaker og skalldyr Villkveite med “Falkumsmør” kål og agurk Ribbe fra Borgestad gård Rødkål, rosenkål, medisterboller og "julesaus" Mandelpotetpure med mye smør Franske og norske oster Servert med fikenkompott og toastet nøttebrød Riskrem a la Jacob & Gabriel Røde bær fra sommeren, vanilje og mandel

Våre tradisjoner for julen er de klassiske smakene og råvarene gjort på en moderne, egen vri. Hos oss finner du ikke klassisk, tradisjonell julemat, men Jacob & Gabriels egne julemat, som etter 13 år også har blitt en tradisjon her i byen.

Menyen gjelder fra tirsdag 14. november – og ut hele desember.


Menypriser

 • 3-retter – 695 kr *
 • 5-retter – 895 kr *
 • 7-retter – 1095 kr*

Prisene gjelder de ferdig utvalgte menyene. (Se også “Hverdagstilbud” under). Ved andre valg kan det bli økning i pris. Grupper over 8 personer må enes om en meny og forhåndsbestille, ingen mulighet for a la carte for grupper.


*Hverdagstilbud

Book bord på en tirsdag eller onsdag – da har vi redusert pris på våre menyer!

 • 3-retter – 595 kr (100 kr rabatt)
 • 5-retter – 695 kr (200 kr rabatt)
 • 7-retter – 795 kr (300 kr rabatt)

Bordsetning

Vi har delt helgene (fredag og lørdag) i to bordsetninger:

 1. bordsetning:
  Book bord i tidsrommet 17 til 18 – og bli sittende frem til 20.
 2. bordsetning:
  Book bord fra klokken 21 – og bli sittende ut kvelden.

I tidsrommet 20 til 21 er restauranten lukket for bookinger, og vi har ikke mulighet for noen å sitte ved bordet lengre enn 20 – eller ta imot bookinger før 21.
Det er mulig å melde sin ankomst i baren før 21, slik at hovmester kan sette dere til bordet om det skulle være klart tidligere.


Åpningstider

Vi holder åpent tirsdag til lørdag. Vi har mulighet for å åpne tidligere for større grupper. Skal dere eksempelvis videre på show eller teater – åpner vi gjerne en time tidligere for at dere skal rekke en bedre middag.

November:

 • Tirsdag – Torsdag: 17 – 23
 • Fredag: 17 – 01
 • Lørdag: 12 – 01

Desember:

 • Tirsdag – torsdag: 17 – 23
 • Fredag: 17 – 01
 • Lørdag: 12 – 01
 • 18. – 22. desember: 16 – 22

  Mandag og søndag holder vi stengt, men for store grupper kan det være aktuelt å åpne restauranten.

Større grupper og lukket selskap?

Vi har mulighet for å ta imot større grupper på inntil 90 personer.


– Grupper på inntil 30 personer:

Det er mulig å reservere plass i vårt Chambre Separee, eller “glassrommet” som det blir kalt. Dette rommet kan lukkes av fra restauranten med en glassvegg og dør.
(Det er en minimumspris for å reservere rommet eksklusivt, litt avhengig av sesong og antall.)


– Grupper på inntil 16 personer:

For litt mindre grupper har vi “vinrombordet” som befinner seg mellom vinrommet og vinskapene med fine wine. Her får man sitte skjermet, uten å være helt lukket bort. Bordet er stort og gir et VIP-preg.


– Grupper på mer enn 30 personer:

Dersom man er mellom 30-50 personer er det mulig å reservere restaurant-delen av lokalet eklusivt, uten glassrommet. Er man enda flere kan veggen til “glassrommet” åpnes opp og man har restauranten i sin helhet.

Reservasjon i baren

Vi gjør ingen reservasjoner i baren. Her er det førstemann til mølla.

Vi ønsker å gjøre baren tilgjengelig for alle, og ønsker derfor å unngå å ta reservasjoner i baren. Men dersom man ønsker å spise – og vil ha et selskap med barsnacks og drikke – så kan vi ordne reservasjon.


Vi hjelper deg gjerne!

Har du noen spørsmål? Eller ønsker du å høre om tilgjengelighet?

Send oss en mail til info@jacoboggabriel.no

Minner om at vi også tar imot bookinger på mandag og søndag – utover våre ordinære åpningstider – for større grupper. Ta kontakt for tilbud!


Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev – da er du først ute med å få julens meny og oppdateringer på hva som skjer hos oss.

* må fylles ut