Julebord


Meny

Tankene våre er at man skal finne igjen råvarer og smaker som man kjenner igjen fra juletradisjonene, men utført i Jacob & Gabriel-stil. Det vil si at ribben ikke serveres med sprø svor og brun saus – men 36 timers ribbe, glasert med en kryddersjy på øl og julekrydder, og svoren har vi puffet opp og laget baconsvor av.
Man kan da altså spise julemat, uten å bli lei klassikerne. Menyen er serveres fra 12. november.

Bordsetninger

I helgene har vi to bordsetninger for middagserveringen.
I korte trekk: Første fra klokken 17 til 20 og siste fra klokken 21 og resten av kvelden.

På første bordsetning er det mulighet å komme så sent som 18, men bordet er kun booket frem til 20:00. Vi takker da for besøket, gjør opp regningen – og ønsker en god kveld videre. Dere er hjertelig velkomne til å fortsette kvelden i baren vår.

På andre bordsetning så ønsker vi velkommen i baren for aperitiff på forhånd. Det kan være at bordet er klart allerede 20:30 eller 21:00. Gi gjerne beskjed om at dere er fulltallige i selskapet – og at dere ønsker å gå til bords. Vi garanterer ikke bord før kl 21:00.


Lunsj

Boblelunsj
Hver lørdag holder vi som vanlig Champagnelunsj, også i desember.
2-retter og 2 glass til 495 kr.
Menyen er ny hver lørdag.

Julelunsj
Hver fredag i desember arrangerer vi julelunsj.
Vi åpner klokken 11. Se egen post om julelunsj for mer info.


Valgfri hovedrett og dessert – 350 kr
eller – vår utvalgte 2-retter til 275 kr

Vår utvalgte lunsjmeny:
Glasert ribbe fra Innherred kokt i 36 timer,
 puffet svor, «medisterkake» og trøffelsjy

Epler fra Nyhuus Gård med bergamott,
honning fra taket & julekrydderFor større grupper kan vi også tilby lunsj på andre dager. For mindre grupper henviser vi til vår søsterrestaurant, Strøm Mat & Bar – som har åpent for lunsj hver dag og med eget tilbud for julelunsj.


Åpningstider

Vi åpner kl 12:00 lørdag, andre dager kl 17:00. Men vi kan åpne for større grupper i julebordstider.


Kurs/smaking


Vi skreddersyr gjerne program til dere. Ønsker dere noe mer enn «bare» middag kan vi i ukedagene også tilby smaking og kurs av vin- eller ølsommelier. For mindre grupper kan vi også tilby matkurs. Ta kontakt, så finner vi et spennende program til dere.


Dinner and a show? 


Kombiner middag med show. Vi ligger i sentrum med gåavstand til Ibsenhuset og Parkbiografen. Gode muligheter for middag før eller etter show/konsert.


Chambree Separee

Vi har et eget avgrenset glassrom i restauranten, som det er mulig å lukke med dør. Dette rommer 36 personer i full kapasitet. Dette rommet kan reserveres til større grupper.


Bar

Barområdet vårt utfyller tilbudet vårt, her kan man møtes for noe å drikke eller snacks før eller etter middag – men også for andre gjester. Vi har et godt utvalg vin på glass, øl og Gin Tonic. I tillegg serverer vi også småretter, såkalt barsnacks, i barområdet.


Sitter du fortsatt igjen med noen spørsmål?

Vi strekker oss langt for å kunne tilby en skreddersydd kveld for dere og deres julebord. Er det eller andre spørsmål eller forespørsler, ikke nøl med å ta kontakt.
info@jacoboggabriel.no