Julebord på Jacob & Gabriel

Har du begynt å planlegge årets julebord? På utkikk etter lokale til leie i Skien? Årets julebordsesong nærmer seg med stormskritt – og vi oppfordrer dere til å booke snarest!

Vi hjelper deg gjerne med planleggingen – ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Fortsatt noen muligheter igjen før jul.


Julen starter på Jacob & Gabriel mandag 7. november


Hva står på menyen?

Våre tradisjoner for julen er de klassiske smakene og råvarene gjort på en moderne, egen vri. Hos oss finner du ikke klassisk, tradisjonell julemat, men Jacob & Gabriels egne julemat, som etter 12 år også har blitt en tradisjon her i byen.

Menyen gjelder fra 7. november – og ut hele desember.


Menypriser

  • 3-retter – 595 kr (Tilbudspris: 100 kr avslag – 495 kr*)
  • 5-retter – 795 kr (Tilbudspris: 200 kr avslag – 595 kr*)
  • 7-retter – 995 kr ( Tilbudspris: 250 kr avslag – 745 kr*)

*MERK! Vi har tilbud på julebord – da vi ønsker å tilby julebord til en hyggelig pris på tirsdager og onsdager. Vi møter manges utfordring med prisøkning med å senke prisene slik at man får mer verdi for pengene.

Prisene gjelder de ferdig utvalgte menyene. Ved andre valg kan det bli økning i pris. Grupper over 8 personer må enes om en meny og forhåndsbestille, ingen mulighet for a la carte for grupper.


Bordsetning

Vi har delt helgene (fredag og lørdag) i to bordsetninger:

  1. bordsetning:
    Book bord i tidsrommet 17 til 18 – og bli sittende frem til 20.
  2. bordsetning:
    Book bord fra klokken 21 – og bli sittende ut kvelden.

I tidsrommet 20 til 21 er restauranten lukket for bookinger, og vi har ikke mulighet for noen å sitte ved bordet lengre enn 20 – eller ta imot bookinger før 21.
Det er mulig å melde sin ankomst i baren før 21, slik at hovmester kan sette dere til bordet om det skulle være klart tidligere.


Større grupper og lukket selskap?

Vi har mulighet for å ta imot større grupper på inntil 90 personer.


– Grupper på inntil 30 personer:

Det er mulig å reservere plass i vårt Chambre Separee, eller “glassrommet” som det blir kalt. Dette rommet kan lukkes av fra restauranten med en glassvegg og dør.
(Det er en minimumspris for å reservere rommet eksklusivt, litt avhengig av sesong og antall.)


– Grupper på inntil 16 personer:

For litt mindre grupper har vi “vinrombordet” som befinner seg mellom vinrommet og vinskapene med fine wine. Her får man sitte skjermet, uten å være helt lukket bort. Bordet er stort og gir et VIP-preg.


– Grupper på mer enn 30 personer:

Dersom man er mellom 30-50 personer er det mulig å reservere restaurant-delen av lokalet eklusivt, uten glassrommet. Er man enda flere kan veggen til “glassrommet” åpnes opp og man har restauranten i sin helhet.

Reservasjon i baren

Vi gjør ingen reservasjoner i baren. Her er det førstemann til mølla.

For større grupper anbefaler vi å legge inn en reservasjon på eksempelvis Bakgaarden (tidligere BAR) eller Lundetangen (kun mulig i ukedagene) da vi har begrenset med plass i barområdet.


Vi hjelper deg gjerne!

Har du noen spørsmål? Eller ønsker du å høre om tilgjengelighet?

Send oss en mail til info@jacoboggabriel.no

Minner om at vi også tar imot bookinger på mandag og søndag – utover våre ordinære åpningstider – for større grupper. Ta kontakt for tilbud!


Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev – da er du først ute med å få julens meny og oppdateringer på hva som skjer hos oss.

* må fylles ut