Champagnelunsj

GJELDER FOR 19. DESEMBER, NY MENY HVER UKE

Champagnelunsj

2-retter og 2 glass champagne/musserende

Andeleverpatè på and fra Holte Gård – med sherrygelè, solbærchutney og crispy brød

&

Torsk fra Skagerrak med kaviarsaus og kål

495,-

A la carte

Risotto med parmesan og hvit trøffel fra Alba  

250,- / 450,- (Liten/Stor)

.

Østers,
Fine de claire

3 stk 125,- eller 49,- pr stk

.

“Juletartar”

Rakfisk fra Haadem, fjordørret, pepperot og dill.

175,- 

.

And fra Holte gård

Andeleverpatè med sherrygelè, solbærchutney og crispy brød

145,-

.

(Legg til sort trøffel fra Umbria 125,-)

Sjøkreps med safransyltet løk og sjøkrepssaus

225,-

.

Torsk fra Skagerrak

Kaviarsaus og kål

180,-/ 375,- 

(Legg til sort trøffel fra Umbria 125,-)

.

Ribbe kokt i 36 timer

Madeira- og foiegrassjy, selleri og rødkål

(Legg til sort trøffel fra Umbria 125,-)

385,- 

.

Oster

Franske oster fra Affineur Mons, og utvalgte norske oster. 

Kompott og knekkebrød.

(Legg til sort trøffel fra Umbria 125,-)

185,-

.

Mont d`Or  fra affineur Mons  perfekt som dele rett 2-4 personer.

Serveres med surdeigsbrød.

295,-

(Legg til sort trøffel fra Umbria 125,- eller hvit trøffel fra Alba 275,-)

.

Epler fra Nyhuus gård og honning fra Henrik Rosenvold.

Is, madeleine, kompott, gelè og krunsj.

155,-

.

Is og sorbet

125,-

Snacks

Østers, Fine de Claire
45,-

Utvalg av spekeskinker
135,-

Oksehalekrokett
95,-


Eple fra Nyhuus gård med honning fra taket
95,-


Modne oster
95,-

.

Drikke

Glass champagne 125,-
Flaske champagne 600,-