Champagnelunsj
2-retter og 2 glass champagne/musserende
Andeleverpatè på and fra Holte Gård – med sherrygelè, solbærchutney og crispy brød
&
Torsk fra Skagerrak med kaviarsaus og kål
495,-
Risotto med parmesan og hvit trøffel fra Alba
250,- / 450,- (Liten/Stor)
.
Østers,
Fine de claire
3 stk 125,- eller 49,- pr stk
.
“Juletartar”
Rakfisk fra Haadem, fjordørret, pepperot og dill.
175,-
.
And fra Holte gård
Andeleverpatè med sherrygelè, solbærchutney og crispy brød
145,-
.
(Legg til sort trøffel fra Umbria 125,-)
Sjøkreps med safransyltet løk og sjøkrepssaus
225,-
.
Torsk fra Skagerrak
Kaviarsaus og kål
180,-/ 375,-
(Legg til sort trøffel fra Umbria 125,-)
.
Ribbe kokt i 36 timer
Madeira- og foiegrassjy, selleri og rødkål
(Legg til sort trøffel fra Umbria 125,-)
385,-
.
Oster
Franske oster fra Affineur Mons, og utvalgte norske oster.
Kompott og knekkebrød.
(Legg til sort trøffel fra Umbria 125,-)
185,-
.
Mont d`Or fra affineur Mons perfekt som dele rett 2-4 personer.
Serveres med surdeigsbrød.
295,-
(Legg til sort trøffel fra Umbria 125,- eller hvit trøffel fra Alba 275,-)
.
Epler fra Nyhuus gård og honning fra Henrik Rosenvold.
Is, madeleine, kompott, gelè og krunsj.
155,-
.
Is og sorbet
125,-
Østers, Fine de Claire
45,-
Utvalg av spekeskinker
135,-
Oksehalekrokett
95,-
Eple fra Nyhuus gård med honning fra taket
95,-
Modne oster
95,-
.
Glass champagne 125,-
Flaske champagne 600,-