Meny


Alacarte

Østers, Fine de claire 3 stk 125,-

 

Ørrettartar med østersmajones, agurk og urter 155,-

 

Tomatsalat med spekeskinke og hytteost  145,-

 

Norsk blomkål på flere vis med sommertrøffel og brunet fløte 175,-

 

Lysing med “Falkumsmør vol.2.” med spinat og reddiker Sonja Kjær 155,- / 320,-

 

Kalveskulder med “sauce soubise” og savoykål, jordskokk og trøffelsjy 335,-

 

Oster 95,-/155,-

 

Bringebær fra Hoppestad og Lundedalen, pistasj, karamell og sitron. 135,-

 

Is og sorbet 105,-

 

Utvalgte menyer

3-retter 495,-

Ørret – Kalv – Bringebær
Drikkemeny: 395,-

5-retter 695,-

Ørret – Lysing – Blomkål – Kalv – Bringebær
Drikkemeny: 595,-

7-retter 895,-

Ørret – Tomat – Lysing – Blomkål – Kalv – Ost – Bringebær
Drikkemeny: 795,-

 

Snacks

Østers, Fine de claire 3 stk 125,-

Charcuterie, et utvalgt av spekemat fra Italia og Norge 135,-

Oksehalekrokett, 3 stk 95,-

Marinerte oliven 65,-

Toasta og salta mandler 65,-

Ost 40,- pr bit

Arancini, 3 stk 75,-

 

Drikke

Se et lite utvalg av våre drikkevalg her. Men spør oss gjerne om anbefalinger og dagens utvalg på glass.

Allergener:

Ørrett: (Gluten, laktose, egg, bløtdyr)

Østers: (Bløtdyr)

Tomat: (Laktose)

Blomkål: (Laktose, soya, skalldyr)

Lysing: ( Laktose, skalldyr, sulfitt)

Kalv: (Laktose, sennep, soya, sulfitt)

Ost ( Gluten, laktose)

Bringebær: ( Laktose, nøtter)