Østers,
Fine de claire
3 stk 125,- eller 49,- pr stk
“Juletartar”
Rakfisk fra Haadem, fjordørret, pepperot og dill.
175,-
And fra Holte gård
Andeleverpatè med sherrygelè, solbærchutney og crispy brød
145,-
Sjøkrepsrisotto med safransyltet løk og sjøkrepssaus
225,-
Torsk fra Skagerrak
Kaviarsaus og kål
180,-/ 375,-
Ribbe kokt i 36 timer
Madeira- og foiegrassjy, selleri og rødkål
385,-
Oster
Franske oster fra Affineur Mons, og utvalgte norske oster.
Kompott og knekkebrød.
185,-
Mont d`Or fra affineur Mons perfekt som dele rett 2-4 personer.
Serveres med surdeigsbrød.
295,-
Epler fra Nyhuus gård og honning fra Henrik Rosenvold.
Is, madeleine, kompott, gelè og krunsj.
155,-
Is og sorbet
125,-
“Juletartar”-Ribbe-Eple
Drikkemeny: 395,-
“Juletartar”-And-Torsk-Ribbe-Eple
Legg til ost for 75,- ekstra
Drikkemeny: 595,-
“Juletartar”-And-Sjøkreps-Torsk-Ribbe-Ost-Eple
Østers, Fine de claire 3 stk 125,-
Charcuterie, et utvalgt av spekemat fra Italia og Norge 135,-
Svinekrokett 3 stk 95,-
Oliven 65,-
Brød og smør 35,-
Rakfisk: Fisk, egg, laktose,sulfitt
Andelever: Laktose, gluten, sulfitt
Sjøkreps: laktose, sulfitt, skalldyr
Torsk: Fisk, laktose,sulfitt
Ribbe: Sulfitt, laktose, selleri
Ostetallerken: Laktose, gluten
Eple: Laktose, egg, gluten, nøtter,sulfitt