Menyen vår


Snacks

• Østers med vietnamesisk dressing – Fine de Claire
• 3 stk: 145,-
• Per stk: 55,-
• Arancini (3 stk): 125,-
• Charcuterie: 155,-
• Gordal oliven: 65,-
• Salte mandler: 65,-

Forretter

  • Kveite ceviche med grillet agurk, vårløk, ramsløk og kjernemelk – 225,-
  • Bakt blomkål med persilleemulsjon, bacon, brunt smør og røkt eggeplomme, toppet med urtesalat – 195,-
  • «Pasta Alfredo Fredo» Kaviar, kremet saus, caviar, hvit asparges og guanciale 195,-

Hovedretter

  • Lam på to vis: Rosastekt lammelår og «ragout» av ribben. Serveres med savoykål, gulrot krem, estragon og persille – 385,-
  • «Pasta Alfredo Fredo» Kaviar, kremet saus, caviar, hvit asparges og guanciale 295,-
  • Dagens fisk serveres med blåskjell saus, spinat og grillet purre – 395,-
  • Retrobiff – 200 g biff av entrecôte med stekt løk, béarnaise og pommes frites – 345,-

Sides til biffen:

  • Dirty fries: 95,-
  • Sopp: 65,-
  • Salat: 65,-

Dessert

  • «Sitronterte» – Sable breton, marengs, sitrongelé og sitronsorbet – 155,-
  • Is og sorbet – 125,-
  • Ostetallerken – 175,-

Menypakker

• 3-retter: 695,-
• 5-retter: 895,-