Meny 24. juli


.
A la carte

Caviar
Rossini caviar (50 gram), serveres med gressløk, rømme og smørstekt brioche
1295,-

.

Østers
Fin de claire med vietnamesisk vinaigrette
3 stk ||  1 stk
125,- || 49 kr

.

Skummende fiskesuppe med brosme, reker og fennikel.
155,-/295,-
..

                 “Tomatsalat” av norske tomater med Burrata og basilikum.
175,-

Lysing med squash og skalldyrsaus

185,-

Kalv med comte “custard”, nykål, champignon og morkelsjy.
395,-

Rosalita med rababrakompott og salte mandler.
135,-

.

Jordbær fra Borgestad, villbringebær fra Lundedalen, appelsin og sjokolade
145,-

.

.

Menyer

.

3-retter 550,-

Tomat-Kalv-Jordbær

5-retter 750,-

Kamskjell-Tomat-Lysing-Kalv-Jordbær

7-retter 950,-

Kamskjell-Tomat-Fiskesuppe-Lysing-Kalv-Rosalita-Jordbær

.

.

.

Snacks

Østers
3 stk ||  1 stk
125,- || 49 kr
.
Charcuterie 130,-
.
Oliven 65,-
Ande “nuggets” med srirachamajones 45,- pr.stk
.

.

.

.

.

.

ALLERGENER:

KAVIAR: FISK,EGG,GLUTEN,LAKTOSE

ØSTERS: BLØTDYR,FISK,SULFITT

TOMAT: GLUTEN, SULFITT, LAKTOSE

 KAMSKJELL: BLØTDYR, SULFITT

                          FISKESUPPE:  LAKTOSE,GLUTEN,SULFITT, FISK, SKALLDYR,BLØTDYR

KALV: LAKTOSE,EGG,SULFITT

LYSING: FISK, LAKTOSE, SKALLDYR, SULFITT

             ROSALITA: SULFITT, MANDLER,LAKTOSE

JORDBÆR: EGG, LAKTOSE, GLUTEN, SPOR AV  NØTTER I SJOKO

.

Drikke

Se vinkartet vårt her.