Midlertidig stengt

Vi stiller opp for dugnaden og holder dørene lukket inntil videre.

Grunnet anbefalinger og restriksjoner fra helsemyndighetene ser vi oss pliktige til å gjøre det forsvarlige: holde dørene lukket og oppfordre våre gjester til å holde seg hjemme.

Det er tøff tid for bransjen. Og vi må ærlig si at vi er bekymret for tiden fremover. Vi gjør vårt beste for å redde arbeidsplassene for våre ansatte og restauranten vi har brukt (snart) 10 år på å bygge opp.

Vi forsøker å holde “hjulene i gang” med takeaway på søsterrestaurantene våre Strøm Mat & Bar og Burglar. I tillegg tilbyr vi i en begrenset periode “matkasse” fra Jacob & Gabriel. Les mer her.

Vi setter utrolig pris på heiarop og engasjement i denne tiden. Alle som handler hos oss, liker, deler og kommenterer innleggene våre i sosiale medier. Det betyr ALT! Vi setter enormt pris på dere.

Vi ønsker et levende sentrum når denne tiden er over – og vi oppfordrer alle til å bruke byen. Enhver driver i Skien by strekker seg ekstra langt for å overleve i denne tøffe tiden. En felles nettbutikk med levering på døren er et godt eksempel på det!

Ta vare på hverandre. Dette skal vi klare <3

.