Julebord på Jacob & Gabriel

Har du begynt å planlegge årets julebord? På utkikk etter lokale til leie i Skien? Årets julebordsesong nærmer seg med stormskritt – og vi oppfordrer dere til å booke snarest!

Vi hjelper deg gjerne med planleggingen – ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Fortsatt noen muligheter igjen før jul.

.

Hva står på menyen?

Våre tradisjoner for julen er de klassiske smakene og råvarene gjort på en moderne, egen vri. Hos oss finner du ikke klassisk, tradisjonell julemat, men Jacob & Gabriels egne julemat, som etter 11 år også har blitt en tradisjon her i byen.

.

Menypriser

  • 3-retter – 595 kr
  • 5-retter – 795 kr
  • 7-retter – 995 kr

Prisene gjelder de ferdig utvalgte menyene. Ved andre valg kan det bli økning i pris. Grupper over 8 personer må enes om en meny og forhåndsbestille, ingen mulighet for a la carte for grupper.

.

Bordsetning

Vi har delt helgene i to bordsetninger:

  1. bordsetning:
    Book bord i tidsrommet 17 til 18 – og bli sittende frem til 20.
  2. bordsetning;
    Book bord fra klokken 21 – og bli sittende ut kvelden.

I tidsrommet 20 til 21 er restauranten lukket for bookinger, og vi har ikke mulighet for noen å sitte ved bordet lengre enn 20 – eller ta imot bookinger før 21.
Det er mulig å melde sin ankomst i baren før 21, slik at hovmester kan sette dere til bordet om det skulle være klart tidligere.

.

Reservasjon i baren

Vi gjør ingen reservasjoner i baren. Her er det førstemann til mølla.

For større grupper anbefaler vi å legge inn en reservasjon på eksempelvis nyoppstartede Bakgaarden (tidligere BAR) eller Lundetangen (kun mulig i ukedagene) da vi har begrenset med plass i barområdet.

.

Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev – da er du først ute med å få julens meny og oppdateringer på hva som skjer hos oss.

* må fylles ut