Takeaway instruksjoner


Her finner du fremgangsmåte for ukens takeaway.

Denne ukens meny:

  • Tartar av okse med røkt eggeplomme og steinsoppmajones
  • Lange med grønne bønner og squash fra Sonja Kjær – serveres med kremet sitronsaus og små, bakte poteter
  • Epledessert på epler fra Nyhuus Gård

Forrett:

  • Tartar

Slik gjør du:

Forretten er serveringsklar. En boks per person – fordel på tallerken og den er klar for servering.


Hovedrett:

  • Fisk i vacuum-pose
  • Grønne grønnsaker og squash i boks
  • Poteter
  • Saus i vakumpose

Slik gjør du:

Sett på stekeovnen på 180 grader. Ha poteter i ildfast form – og varm opp potetene i ovnen i ca 8-10 minutter.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme. Ha i smør og stek fisken lett på hver side. Ca 5 minutter. Salt og pepper. La fisken hvile noen minutter før servering.
Sett en liten kjele med vann til kok. La vannet småkoke, på middels høy varme. Ha i posen med saus. La ligge i 8-10 minutter.
Grønnsakene varmer du rett i en kjele med en spiseskje vann.


Dessert

  • Epledessert

Slik gjør du:

Dessert er klar i boksen – anrett på tallerken og server.