Våre andre restauranter


Etter nå 10 år har det blitt flere restauranter – og vi er stolte over utvidelsen i familien. Nedenfor følger restaurantene våre i kronologisk rekkefølge:

Strøm Mat & Bar

Strøm Mat & Bar er en restaurant og bar som ligger tett opp til Hjellevannet ved det vestre vannspeilet i Skien sentrum. De satser på enkle retter med inspirasjon fra hele verden.
De har åpent til lunsj og middag, og holder åpent hver dag.
Book bord og les menyen på deres hjemmesider.
Følg dem gjerne på Facebook og Instagram.

Burglar

Burglar Skien, Burglar Porsgrunn og Burglar Larvik

Er du sulten på en burger av hjemmekverna fersk høyrygg og shortribs av norsk okse, lokalproduserte brød og kun ferske og hjemmelaga sauser og ingredienser? Som i tillegg smaker ulovlig godt? Det er dét Burglar brenner for, og de bruker hver eneste dag på å perfeksjonere.
Har avdelinger på Arkaden i Skien – Kammerherreløkka i Porsgrunn – og Fritzøe Brygge i Larvik.
Se meny og bestill takeaway på deres hjemmesider.
Følg dem gjerne på Facebook (Skien Porsgrunn Larvik) og Instagram (Skien PorsgrunnLarvik).

Naust Langestrand Kafé

På Fritzøe Brygge åpnet vi november 2019 kafé. Her serveres ferdig påsmurt, kaker og småretter fra kjøledisken, i tillegg lager kjøkkenet opp mat fra en liten a la carte meny på bestilling. God kaffe, lune lokaler og blide ansatte. Hjertelig velkommen til lunsj på Fritzøe Brygge.
Se hjemmesiden deres for mer info.
Følg dem gjerne på Facebook og Instagram.

Sjøslag Restaurant

Sjøslag Restaurant ligger fantastisk til på tuppen av Fritzøe Brygge i Larvik – med havet rett på utsiden. Ordet sjøslag hinter mer til beliggenhet og lave skuldre – for her finner man både kjøttmat, sjømat og vegetariske alternativ på menyen. Mye av råvarene er hentet inn fra Vestfold og Telemark – og er tilbredt med kjærlighet og omtanke. God og ærlig mat, laget fra bunnen av.
Her finner man ikke tradisjonelle “forretter” og “hovedretter”, men småretter som kan bestilles som små og store eller kombineres med flere – og deles på bordet.
Menyen og bordbestilling finner du på deres hjemmesider.
Følg de også gjerne på Facebook og Instagram