Lars Ludvig Jacobsen og Julie Soli er i gang med nytt konsept på Tømmerkaia i Skien.
Lille Ludvig blir en moderne kafeteria – med respekt for de norske mattradisjonene.
Her vil du kunne få dagens middag, påsmurt, fersk bakst og våre egne kaker. Vi ønsker å være en naturlig møteplass, med lokaler som rommer hverdag og fest.
Vi tar et stort skritt fra “fine dining” og “gourmet” – her skal det være folkelig!
Restauranten er nydelig plassert på Tømmerkaia, med park og vann like utenfor. Her kan du nyte utsikten over Skienselva og se inn havnebassenget mot rådhuset. På sommeren blir det stor uteservering, og lekeplass for barna.
Hjemmeside: LilleLudvig.no
Facebook: Lille Ludvig Kafeteria
Instagram: @lilleludvigkafeteria
Konosør, eller slik det egentlig skrives på Fransk: ‘connoisseur`’, betyr en ekspert og en kjenner i spørsmål om smak innenfor mat og vin.
Kjøkkensjefen vår, Mateusz Wesolowski, og vår eier, Lars Ludvig Jacobsen, har sammen startet opp et helt nytt cateringfirma som nå skal drifte kjøkkenet på Skagerak Arena. Derfra driver de kantine, catering, selskap, kurs og konferanser.
De har godt samarbeid med Skien Klubselskab, Festiviteten og Aarhus Gård, om du ønsker mat servert på ditt neste selskap.