Vinsmaking: 7. mars

Lørdag 7. mars – kl 15:00
Varighet: ca 1,5 time
Hvor: Barområdet, Jacob & Gabriel

Vinsmaking med vår sommelier Ingeborg Ulsnæs

I tilknytning til vår faste champagnelunsj på lørdagene – så inviterer vi denne lørdagen til vinsmaking med vår sommelier Ingeborg.

Vi har tidligere hatt suksess med temaer som: boblesmaking, høstviner, tyskland og fisk& skalldyr, og gjentar nå suksessen med nytt tema: Vinter-rødviner.

Hvilke rødviner passer best denne sessongen? Hva drikkes best denne kalde årstiden?Utvid vinkunnskapene med et lærerikt og smakfullt kurs.

Det er ingen forkunnskap nødvendig – kurset passer både for nybegynnere og vinkjennere.

Ingeborg tok sitt diplom på Kulinarisk Akademi i fjor våres. Hun har vinansvaret på Jacob & Gabriel, og jobber daglig med vin og setter seg stadig inn i nye trender og smaker.

Kombineres fint med lunsj før eller middag etter smakingen.

Vi ønsker hjertelig velkommen!

Påmelding til info@jacoboggabriel.no
Begrenset antall plasser. 

Pris: 350 kr