Drikke


Her finner du en enkel oversikt over drikkeutvalget og linker til vårt fullstendige utvalg av gin, vin og øl. Vi jobber stadig med å forbedre vår digitale oversikt.

Spør oss gjerne om du er nysgjerrig på en større del av utvalget vårt. Vår sommelier og vår restaurantsjef fungerer som vandrende vinkart og hjelper deg gjerne med å plukke ut en godbit.

Vinkart

Vinkartet vårt kan du laste ned her.

Drikkepakke

Drikkepakke vil være en nøye utvalgt sammensetning av drikke til våre set-menyer. Vår kyndige sommelier setter hver dag drikke, være seg øl eller vin, til hver av rettene. Drikkepakken inneholder en enhet per person. Ved selskaper og større bord anbefaler vi gjerne flasker med vin.

3-retter drikkepakke: 445 kr
5-retter drikkepakke: 645 kr
7-retter drikkepakek: 845 kr

Vin på glass

Utvalget av vin på glass vil til enhver tid være rullerende, da vi tilpasser oss etter menyen (men også været og humøret). Vi har i tillegg til kveldens viner et lite utvalg eksklusive viner, som er tilgjengelig på CoraVin. (Et system som gjør at vi kan stikke hul på flotte viner, uten å forringe kvaliteten.)
Men vi har selvfølgelig alltid husets Champagne og Cava på glass.

Champagne: 160 kr
Cava: 110 kr

Glass hvitt: fra 110 kr
Glass rødt: fra 110 kr

Alkoholfritt / mineralvann:

Vi setter gjerne sammen en alkoholfri drikkepakke – eller serverer en frisk alholfri drink. Hos oss trenger man ikke drikke “vanlig brus” om man velger et alkholfritt måltid.

Purezza, boblevann av Skiensvann:
55 kr (inkludert påfyll)

Cola / Cola Zero:
45,-

Luscombe
65,-

Sitronbrus fra Grimstad brusfabrikk:
55,-

Bringebærsaft fra Hoppestad

65,-

Cedrata, sitronbrus:
55,-
(Produsert av Baladin ølprodusent fra Piemonte, Italia)

Hylleblomstbobler av Hyllest:
55 kr

Øl:

Se vårt utvalg av flaskeøl her

Fatøl:

Lundetangen, Aass, 0,4 l:
89 kr

Halling Pilsner, Aass 0,4 l:
115,-

ILP 2.0, Bryggerhuset 0,4 l:
125,-

Avec:

Vi har liste over øvrig avec her.

GT:

Vi har en stor forkjærlighet for gin & tonic – og er rimelig stolte over utvalget av gin. Utvalget teller nå over 70 ulike typer gin. Det er ikke uten grunn vi kaller oss restaurant, gin- og vinbar.

Vi setter ukentlig opp et utvalg av gin & tonics, inspirert av smaksnotene i ulike gins, sessongens råvarer eller dagshumøret.

Klikk deg inn til dagens barkart her, der finner du også oversikt over våre ulike gin-sorter.