Velkommen til julelunsj på Jacob & Gabriel
Lunsjmenyen med sine priser er gjeldene frem til siste bestilling 15:00 – etter dette gjelder vår ordinære meny.
Vi inviterer til lunsj hver lørdag, i tillegg hver fredag i desember – og mandag til torsdag i juleuken (19. til 22. desember)
Lunsjmenyene er noe mindre og mer forenklede utgaver av kveldens meny – gjort perfekte i passende porsjoner for lunsj.
Hver lørdag setter kjøkkenet sammen 2 retter fra julens meny.
Da får du 2-retter og 2 glass Champagne for kun 495 kr!
Spør oss gjerne om ukens meny.
Pinnekjøttkrokett – 3 stk: 135,-
Guanciale, speket og røkt grisekinn: 95,-
Glasert ribbe: 95,-
Mandler, salte marcona mandler: 65,-
Arancini, friterte risottokuler – 3 stk: 95,-
Charcuterie: 135,-
Østers med vinaigrette – 3 stk: 125,-
Oliven : 65,-
Jacob & Gabriels klassiske tartar med fersk og fermentert ørret, serveres med smaker av rømme, rugbrød, pepperrot og dill
185,-
Torsk serveres med kaviarsaus, kål og fennikelcrudité
195,-
Majones med smak av skogens sopp, tyttebærgelé og røkt andehjerte
195,-
Plukket pinnekjøtt, friterte pinnekjøttkrokett, serveres med eple, kålrabi og smørsaus
195,-
Kremet suppe med grilla sjøkreps
235,-
Alle våre hovedretter serveres med tilhørende poteter
Glasert 36 timers ribbe, serveres med puffet svor, variasjon på jordskokk, rødkålkompott og sjysauce med julekrydder
325,-
Torsk serveres med kaviarsaus, kål og fennikelcrudité
325,-
Entrecôte av storfe
355,-
Plukket pinnekjøtt, friterte pinnekjøttkrokett, serveres med eple, kålrabi og smørsaus
395,-
Med ertepuré, kokte poteter, bacon og sennepssaus
525,- inkluderer påfyll
*Denne retten må forhåndsbestilles, vi kan ikke garantere at vi har tilgjengelig uten forhåndsbestilling
Osteservering med toastet brioche og kompott
145,-
med multer, brunost og vaffel
145,-
125,-
Spør oss gjerne om mulighet for å tilpasse for allergener. Vi vil gjerne ha beskjed på forhånd slik at vi kan tilpasse på best mulig måte. Si uansett ifra om allergener.
Juletartar: Fisk, laktose, gluten (rug)
Juletorsk: Fisk, laktose, sulfitt
Reinsdyrtataki: Sulfitt, egg, sennep
Pinnekjøtt: Laktose, gluten (kan sløyfes), egg (kan sløyfes)
Sjølrepssuppe: Sjøkreps/skalldyr, laktose
Ribbe: Laktose, sulfitt, gluten (spor av)
Entrecôte: Laktose, sulfitt
Lutefisk: Laktose, sulfitt, fisk, sennep
Brillat Savarin: Laktose, gluten (kan sløyfes)
Sjokolademousse: Laktose, gluten (kan sløyfes), soya (hvit sjokolade, spor av)
Is & sorbet: Kan innholde laktose – kan også sløyfes
Pinnekjøttkrokett: Gluten, laktose, egg
Aranchini: Laktose, gluten, egg
Østers: Bløtdyr
Glasert ribbe: Gluten, sulfitt